M'encanten les amanides! De fet, en general, m'agrada tot el que es mengi. Però per les amanides tinc una devilitat espeial.
La veritat, és que si m'en tingués que quedar una seria l'amanida tèbia de formatge de cabra, però com que no em puc passar tota la vida menjant sempre el mateix... he d'innovar!
La veritat, és que si m'en tingués que quedar una seria l'amanida tèbia de formatge de cabra, però com que no em puc passar tota la vida menjant sempre el mateix... he d'innovar!
L'unic problema que tinc amb alguns tipus d'amanida, com per exemple la Cèsar, són les salses. Si. No m'agraden les salses. A mi el que m'agrada és notar el gust de l'enciam, i dels ingredients que hi posi....per notar gust de salsa, m'unto una tros de pa!
Dons bé, en el marge d'aquest panorama, m'he decidit a fer una variant de l'amanida Cèsar, i aquí us la deixo:
Ingredients
- Barreja d'enciams
- Barreja d'enciams
- 2 llesques de pa de motlle
- 1 llauna de anxoves
- 2 ous mitjans o petits
- 2 cullerades d'oli
- 1 cullerada de vinagre de poma
- sal
Quantita: per a dues persones
Dificultat: molt fàcil
Temps estimat de preparació: 15 minuts
Passos
- Primer de tot, rentarem amb abundant aigua freda les fulles d’enciam. Escorarem bé les fulles per tal de que quedin seques.
- Posarem la barreja en un bol i hi afegirem les anxoves ben trossejades (tallades a trossos petitons).
- Torrarem les dues llesques de pa te motlle, i les tallarem a daus
e 1cm x 1cm.
Ho afegirem a l’amanida. - Ara ens toca fer la salsa, així que en un bol petitó barrejarem
les dues cullerades d’oli d’oliva amb la ullerada de vinagre de poma i un polsim
de sal.
Barrejarem bé. - Amanirem l’amanida i barrejarem.
- Per últim farem bullir aigua i quan arrenqui el bull posarem els
ous durs, els tindrem així durant 3 minuts per aconseguir els ous passats
per aigua (a la coq).
Pelarem els ous amb molt de cuidado de no trencar-los. - Per servir l’amanida, la posarem en dos plats. I al damunt de cada
plat hi posarem l’ou.
me encanta esta ensalada!! esta si que es mi favorita, ahora me pregunto cual es esa de cabra de la que nos hablas, tengo que investigar por tu blog para encontrarla! feliz finde!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat
T'ha quedat molt bé aquesta amanida.
ResponEliminaBon cap de setmana.
Doncs jo m'apunto ràpidament a la teva proposta! Tampoc no m'agraden les salses a l'amanida, trobo que la deixen enganxosa. Així que aquesta és.. fantàstica!! Petons
ResponEliminaHola guapa!! Com va tot?? Com han anat els examens?? Espero qe molt be!!! A mi tambe m'agrada molt l'amanida tebia de formatge de cabra!! Es deliciosa, pero no podem abusar jaja estic dacord amb el tema de les salses!! Jo mai em poso cap ni una perque sin... Malament!! M'agrada molt aqesta variant de lamanida cesar!! Saps que? Avui que estic a casa, ja se que dinaré :)
ResponEliminaUn peto molt fort!!
Me encanta!!
ResponEliminaNo lo puedo evitar, siempre queda deliciosa!
Besitos
A mi me gustan los aderezos, pero siempre más ligeros...y la ensalda césar me chifla!
ResponEliminaBesos.
Hola que buena pinta que tiene la ensalada y muy chulo tu blog
ResponEliminaSaludable y bonita,abrazos y abrazos.
ResponElimina