Translate

diumenge, 14 d’abril del 2013

FIDEUS D'ARRÒS AL WOK






Per fi trobo temps de publicar!

Ja fa setmanes que vaig fer el curs de japonès que vaig comentar amb la meva anterior publicació, i des de llavors que tenia ganes de fer aquesta actualització, però com ja he repetit mil vegades la meva vida està anant a 1.000 per hora!

És evident, que queda molt per millorar! Molt, molt, molt! Però el dia següent del curs, no em vaig poder estar de posar-lo en practica, i en vaig quedar força contenta (el meu novio més!!!! xD)



Ingredients
- pell de salmó
- 1 pebrot
- 1 alberginia
- 1all tendre
- 3 espàrrecs verds
- salmó fresc
- fideus d'arròs
- salsa de soja
- oli


Temps estimat de preparació: 15 minuts


Quantitat: depenent dels fideus que poseu! Jo en solo fer per 4


Dificultat: mitja


Passos


  1. Primer de tot, agafarem la pell del salmó i la posarem en una paella amb una mica d’oli a foc lent amb una olla al damunt (és molt important posar la olla damunt la pell per tal de pressionar-la contra la paella, ja que sinó amb l’escalfor se’ns arrugarà).
    Hem d’estar al cas perquè es crema de seguida, així que li hem de deixar el punt just perquè quedi torradeta i cruixent.
    La retirarem del foc i la deixarem reposar damunt d’un plat
  2. Seguidament tallarem les verdures a làmines d’uns 3 centímetres de llarg i ben primes, i el salmó a daus petitons (sinó costarà molt de que se’ns cogui de dintre).
  3. Posarem les verdures al wok amb una mica d’oli. Primer de tot hi posarem el pebrot (que costa més de coures), després l’albergínia, i seguidament la resta de verdures.
  4. Mentre es couen les verdures, posarem els fideus en una olla amb aigua bullint durant uns 8 minuts (els fideus d’arròs es passen de seguida i queden pastosos, per tant, és molt important seguir les indicacions del paquet).
  5. Quan les verdures estiguin fetes, hi afegirem el salmó. I al cap d’un minut i afegirem els fideus. Abaixarem el foc.
  6. Afegirem una mica de salsa de soja (i el picant és opcional). Però mai afegirem sal, dons la salsa de soja ja dona un toc salat i ens passaríem.
    Remourem a consciència.
  7. Un cop servits els fideus al plat, trencarem la pell de salmó en tiretes i les repartirem damunt de cada plat (és un toc genial!)
 

8 comentaris:

  1. m'agrada molt cuinar amb wok, aquesta recepta t'ha quedat genial.
    Que bé poder assistir a aquest curs.
    Salutacions

    ResponElimina
  2. jo també vaig fer un curs de japones i va ser molt profitos! de fet acabo de publicar una recepta del curs!! jeje petons

    ResponElimina
  3. el menjar japonès no em va molt perquè el tema dels peixos en cru no m'agrada però aquests fideus si que tenen molt bona pinta, segur que són bons, cal provar... Petons

    ResponElimina
  4. Me gusta mucho el toque de la piel de salmón, no lo he intentado nunca, pero me apetece!!
    Un besito

    ResponElimina
  5. Que buena la comida oriental y hecha en casa mucho mejor. Muy buen plato.
    Besines

    ResponElimina
  6. Hola guapa!! Encantada de haber llegado hasta aquí, me encanta trabajar con el wok y estos fideos tienen que estar deliciosos!!
    Me quedo por aquí y te invito a conocer mi blog!!!
    Besotesss

    ResponElimina

  7. Hola!
    Felicidades por tu blog, haces un gran trabajo, queria comentarte algo:
    ¿Sabes que tenemos un programa de afiliados con el que podeis ganar dinero con vuestros blog? No te lo pierdas, te invitamos a conocernos y esperamos que te unas a nuestra iniciativa
    cocinatelo.com
    Salu2

    ResponElimina