Tot i que ja estem a ple hivern, i sembla que les castanyes s'escauen més a la tardor... allà on hi hagi una bona mousse que s'aparti el demés!
Això si, després d'aquestes festes, millor optar per una verssió light de la recepta!!
Ingredients
- 200 grams de castanyes
- 100 grams de sucre
- 150 grams de iogurt natural sense sucre
- 2 clares d'ou.
Dificultat: mitja
Quantitat: per a 4 persones
Temps estimat de preparació: 10 minuts i 1 hora de repòs a la nevera
Passos
- Primer de tot, posarem les castanyes amb pela a bullir en una olla amb molta aigua. I la deixarem bullir més o menys una hora (fins que estiguin toves).
- Traurem les castanyes de l’aigua i quan s’hagin refredat les
pelarem.
Amb aquestes farem un puré, afegint si cal una mica d’aigua de la bullició (o si es vol amb una mica de llet). - Muntarem les clares a punt de neu i hi afegirem el sucre.
- Barrejarem aquesta mescla amb el puré i finalment hi afegirem el iogurt natural.
- Repartirem la barreja en gots o pots.
- Deixarem la mousse a la nevera durant al menys una hora.
Un lujo de mousse...me encanta!
ResponEliminaBesos.
Me encanta guapa, qué delicia!!
ResponEliminaUn beso
Tu també tens nova seguidora! em quedo per aquí a veure quines delícies tens... petons!
ResponEliminacuando vuelva a tenr castañas esta receta no se me escapa seguro!
ResponEliminaUna receta que pienso llevarme porque en epoca de castañas mi suegro me suministra tantas que acaban estropeándose, estoy segura de que será un auténtico éxito.
ResponEliminaUn besito.
Creus que si no hi posem sucre pot servir per acompanyar alguna carn? De tota manera, me la guardo per la castanyada 2013!
ResponEliminaPetons!
Berta
les castanyes amb carn queden delicioses!!!!, a mi m'encanten! i, encara que no ho he provat mai, m'encanta la proposta que has exposat!
EliminaM'encanta aquesta recepta!! :D A casa, una veïna que té un hort sempre ens en dóna moltes i ens les acabem menjant tal qual. Quan en torni a portar en forma de mousse, les castanyes estaran més ben aprofitades ^^
ResponEliminaMolts petons :)
Tiene que estar buenísima, ideal para hacerla en tarta. Gracias por compartir. Petons
ResponElimina