Translate

divendres, 1 de febrer del 2013

VARIACIÓ D'AMANIDA CÈSAR


M'encanten les amanides! De fet, en general, m'agrada tot el que es mengi. Però per les amanides tinc una devilitat espeial.
La veritat, és que si m'en tingués que quedar una seria l'amanida tèbia de formatge de cabra, però com que no em puc passar tota la vida menjant sempre el mateix... he d'innovar!
L'unic problema que tinc amb alguns tipus d'amanida, com per exemple la Cèsar, són les salses. Si. No m'agraden les salses. A mi el que m'agrada és notar el gust de l'enciam, i dels ingredients que hi posi....per notar gust de salsa, m'unto una tros de pa!
Dons bé, en el marge d'aquest panorama, m'he decidit a fer una variant de l'amanida Cèsar, i aquí us la deixo: 

Ingredients
- Barreja d'enciams
- 2 llesques de pa de motlle
- 1 llauna de anxoves
- 2 ous mitjans o petits
- 2 cullerades d'oli
- 1 cullerada de vinagre de poma
- sal

Quantita: per a dues persones

Dificultat: molt fàcil

Temps estimat de preparació: 15 minuts


Passos

  1. Primer de tot, rentarem amb abundant aigua freda les fulles d’enciam. Escorarem bé les fulles per tal de que quedin seques.
  2. Posarem la barreja en un bol i hi afegirem les anxoves ben trossejades (tallades a trossos petitons).
  3. Torrarem les dues llesques de pa te motlle, i les tallarem a daus e 1cm x 1cm.
    Ho afegirem a l’amanida.
  4. Ara ens toca fer la salsa, així que en un bol petitó barrejarem les dues cullerades d’oli d’oliva amb la ullerada de vinagre de poma i un polsim de sal.
    Barrejarem bé.
  5. Amanirem l’amanida i barrejarem.
  6. Per últim farem bullir aigua i quan arrenqui el bull posarem els ous durs, els tindrem així durant 3 minuts per aconseguir els ous passats per aigua (a la coq).
    Pelarem els ous amb molt de cuidado de no trencar-los.
  7. Per servir l’amanida, la posarem en dos plats. I al damunt de cada plat hi posarem l’ou.







8 comentaris:

  1. me encanta esta ensalada!! esta si que es mi favorita, ahora me pregunto cual es esa de cabra de la que nos hablas, tengo que investigar por tu blog para encontrarla! feliz finde!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt bé aquesta amanida.
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Doncs jo m'apunto ràpidament a la teva proposta! Tampoc no m'agraden les salses a l'amanida, trobo que la deixen enganxosa. Així que aquesta és.. fantàstica!! Petons

    ResponElimina
  4. Hola guapa!! Com va tot?? Com han anat els examens?? Espero qe molt be!!! A mi tambe m'agrada molt l'amanida tebia de formatge de cabra!! Es deliciosa, pero no podem abusar jaja estic dacord amb el tema de les salses!! Jo mai em poso cap ni una perque sin... Malament!! M'agrada molt aqesta variant de lamanida cesar!! Saps que? Avui que estic a casa, ja se que dinaré :)
    Un peto molt fort!!

    ResponElimina
  5. Me encanta!!
    No lo puedo evitar, siempre queda deliciosa!
    Besitos

    ResponElimina
  6. A mi me gustan los aderezos, pero siempre más ligeros...y la ensalda césar me chifla!

    Besos.

    ResponElimina
  7. Hola que buena pinta que tiene la ensalada y muy chulo tu blog

    ResponElimina