Si, sé que els espinacs són un convidat
especial. I sóc conscient que no agraden a la gran majoria, però jo en sóc fan
i no hi puc fer-hi res! M’agraden de totes les maneres, crus en amanida, cuits
sols, amb cigrons, amb formatge de cabra, gratinats al forn...
I com que, i ja ho podreu anar veient, també sóc
bastant addicta al menjar internacional, especialment del d’orient, he escollit
aquesta recepta india.
Ja veureu que no té massa res d’especial, i és molt senzilla, però el toc oriental el dona sobre tot les espècies i això ja li dona un toc especial.
Ja veureu que no té massa res d’especial, i és molt senzilla, però el toc oriental el dona sobre tot les espècies i això ja li dona un toc especial.
Vinga dons!
Ingredients pels espinacs
- Espinacrs crus (la quantitat anirà en funció de la quantitat que en volgueu menjar, s'ha de tenir en compte que es redueixen a la meitat un cop cuits)
- oli per unta la paella
Ingredients salsa
- 2 cullerades i mitja de salsa de soja
- 1 culleradeta de vinagre d'arros
- 1/2 cullerada de curii
- 1/2 cullerada de curcuma
- 2 cullerades de sèsam
Dificultat: molt sensilla
Quantitat: per a dues persones més menys
Quantitat: per a dues persones més menys
Temps estimat de preparació: 10 minuts
Pasos
- Per començar untarem una paella ambo li. Jo utilitzo un vaporitzador per ruixar la pella i després escampo l’oli amb un drap de cuina, així evito els excessos.
- quan tinguem l’oli ben calent hi posarem els espinacs ben nets i afluixarem el foc per tal de que es coguin a foc lent.
- Mentre es couen els espinacs posarem el sèsam en una paella i ho torrarem.
- Després en un bol barrejarem tots els ingredients de la salsa (no ens descuidem el sèsam!) i ho deixarem reposar.
- Quan veiem que els espinacs estan ben tous (arrugats com es sol dir) els traurem del foc i ho barrejarem amb la salsa.
- Ja es pot servir!!
La idea me parece perfecta y el resultado excelente, me gusta!
ResponEliminaBesitos
Esmeralda
Ja tens una altra seguidora! Em quedo per aqui per veure que hi trobo! una abraçada! Per cert, sóc la Cinta del www.trossetsdecuina.cat!
ResponEliminaa mi també m'agraden els espinacs, i especiats com ho has fet encara molt més!! tenen una pinta fantastica! petons guapa! ja tens una nova seguidora! ;-)
ResponEliminaDoncs jo també sóc fan dels espinacs! I m'agrada provar plats nous, sobretot de l'orient però també africans. Així que... ho provaré! Gràcies per compartir-ho.
ResponEliminafantasticas estas espinacas a la india
ResponEliminabuen finde
una receta estupenda que no conocía, gracias, bsts
ResponEliminadoncs jo sóc dels "pocs" que els agraden els espinacs i aquesta recepta em sembla genial.
ResponEliminaUna opción deliciosa para la cena!!
ResponEliminaBesos.
A mi me encntaría poder poner espinacas en casa pero a mi marido no le gustan nada, asi que, aunque reconozco que tienen muy bue aspecto me quedare con las ganas de probarlas.
ResponEliminaUn besito.
Mmmm quina bona pinta!! La veritat és que no li tinc gaire estima als espinacs, pero suposo que és per la forma com els faig! Em sembla que m'aniré a fer la teva recepta, ja que em sembla molt molt sana i perfecta per qualsevol sopar!! M'animaré a fer-la divendres a la nit! i ja t'explicaré si continuo amb la meva negativa amb els espinacs o no! jaja
ResponEliminaPer cert, quan et refereixes a espinacs crus, vols dir els tipics que venen en bosses, com per exemple al mercadona?? Es que no sé a quins et refereixes!! Gràcies guapa,
Un peto molt fort i passa una bona nit de halloween!!