La veritat és que vaig escollir aquesta recepta perquè m’encanta veure molt menjar a ala taula els diumenges, és a dir, prefereixo que hi hagi poc de tot però en molta varietat. I sempre he pensat que molt patxoca les fondues o els palets de pa per untar o sucar amb diferents salses.
A més a més, tot s’ha de dir, m’encanta el restaurant La Tagliatella i allà sempre porten alguns grissinis per picar.
Però el que no imaginava és que quedessin tan increïblement bons i macos!!
Us animo a provar-ho perquè com veureu, tot i que és llarg de fer perquè necessita l’estona de repòs és una recepta molt fàcil.
Ingredients
- 130 grams d'aigua
- 130 grams de llet entera
- 20 o 25 grams de llevadura fresca
- 4 cullerades d'oli verge extra (25 grams aprox.)
- 130 grams d'aigua
- 130 grams de llet entera
- 20 o 25 grams de llevadura fresca
- 4 cullerades d'oli verge extra (25 grams aprox.)
- 1 culleradeta de mel o de sucre (al gust)
- 500 grams de farina
- 500 grams de farina
Per a la decoració es poden utilitzar varis
ingredients, per exemple: Sal Maldon, orenga, formatge, llavors de lli, sèsam,
llavors de gallaret, etc.
Dificultat: fàcil
Quantitat: Uns 15 palets (en funció de la mida que els fagis)
Temps estimat de preparació: 1 hora i 30 minuts
Quantitat: Uns 15 palets (en funció de la mida que els fagis)
Temps estimat de preparació: 1 hora i 30 minuts
Passos
1. En
un bo barrejarem els ingredients secs, és a dir, la farina, la llevadura, la
sal i el sucre. Ho barrejarem bé amb una cullera de fusta.
2. Posteriorment
afegirem els ingredients humits, és a dir, la llet, l’oli i per últim l’aigua. També
amassarem fins a tenir una massa homogènia i elàstica.
3. Embolcallarem
la massa amb un drap de cuina i ho deixarem reposar durant una hora.
4. Un
cop passat aquest temps, tornarem a amassar la massa per tal de treure l’aire
que hi pogués haver.
5. Anirem
agafant boletes de la massa i farem canelons (la mida dependrà del teu gust).
6. Quan
els tinguem tots els posarem en una plata de forn preescalfat a 180º i folrrada
amb paper vegetal.
Ho deixarem durant uns 10 minuts, o fins que vegis que queden torradets.
Ho deixarem durant uns 10 minuts, o fins que vegis que queden torradets.
7. Finalment
ja els pots deixar refredar i a menjar!!!
Ester!!! Torno a ser aquí!!! Disculpa la meva ausencia durant aquesta setmana, ho he passat molt molt malament, perque he tingut angines i bueno, no m'acabo de recuperar... Dimarts estava molt millor, pero un MAGNIFIC professor va posar l'aire acondicionat, li vaig demanar si el podia treure perquè clar, podia recaure i em va dir que si estava malament, que ajo y agua!!!! Ais.. i bueno, el resultat ha estat bastant obví, he recaigut una mica.. pero bueno, us trobava molt a faltar i he tornat per quedarme!!!
ResponEliminaQué dirte de la recepta!! A mi m'encanta anar a la Tagliatella, encara que vaig de tan en tan pel preu, no puc fer tan gasto! Pero m'agrada molt tota la pasta que tenen i els grissini que serveixen estan boníssims!! Hi ha uns d'oliva que... mmm....
Pero saps que? Els teus tenen millor pinta!!! Tal i com ho has explicat, sembla fàcil la recepta! Encara que jo sóc bastant desastre per les mases... pero ho intentaré fer perque segur que estan boníssims! A més, amb la sal Maldon... genials!!
Bueno, Ester ja em tens per aquí, ho sento moltíssims de veritat t'ho dic. Espero que estigui anant tot bé amb la carrera i ja saps que qualsevol cosa estic aquí :) A distancia, pero estic disponible per tu, ja ho saps :)
Un petó molt fort
Muchas gracias por tu visita y comentario.
ResponEliminaTe han quedado estupendos estos grissini.
Besitos
A mi també m'agradan molt els grissinis! K pinta! M'he fet seguidora per no perdre las teves noves recetes!
ResponEliminahttp://azucarymantequilla.blogspot.com.es/
Guapísima!! Tens un regalet per tu en el meu blog!! Espero que t'agradi i l'agafis :)
ResponEliminaUn petó.