Aquí deixo la meva proposta com aperitiu. Com
podeu veure he intentat deslligar-me una mica dels típics aperitius catalans
(canapès) que, tot i que m’encanten, (tan per menjar com per preparar) els
tenim una mica més provats.
Bé dons, tot i que és un pel tard, us desitjo
a tots unes molt bones Festes i que disfruteu molt cuinant i menjant!
Ingredients
- Pasta brik
- Formatge roquefort
- Formatge Brie
- Formatge gruyere
- Un rulo di cappra
-Mantega
- Nous
Dificultat: fàcil
Temps estimat de preparació: 25 minuts
Passos
- Primer de tot farem cercles de pasta brick, tenint en compte que haurien de ser cercles de, com a mínim, 3cm de diàmetre (jo els vaig fer de 5cm de diàmetre).
- Untarem el centre de cada cercle amb una mica de mantega.
- Posarem sobre cada cercle un tall de mig centímetre de rulo di cappra, i sobre d’aquest mig nou.
- Seguidament sobre el nou, posarem un quadradet petit (d’un mig centímetre per mig centímetre) de cada un dels formatges restants.
- Amb la massa feta cercles farem farcellets i els lligarem amb un fil.
- Els posarem dins del forn (preescalfat a 180º) durant uns 15 minuts o fins que quedin ben daurats.
- S’han de menjar calents!!!
Amb aquesta recepta participo a:
Pero mira que saquitos tan bonitos y que ricos, yo tambíen los hice para Nochebuena, besos
ResponEliminaSofía
milideasmilproyectos.blogspot.com
oohhH!! aixo es un pecat pecat!! tants formatges amb pasta fil·Lo....m'estic fonent! apuntat per cap d'any! petons
ResponEliminaque bonitos que quedan!
ResponEliminaAquests saquets de formatge i nous són la meva perdició, quina delícia, un canapè de luxe.
ResponEliminaQue acabis de passar unes bones festes i que el 2013 sigui un gran any.
Un petonàs
Una manera diferent de menjar canapés i més si s'han de prendre calents, bona pensada.
ResponEliminaMoltes gràcies per participar i feliç 2013.
Quina monada de presentació!!!! una manera ben diferent de fer uns canapés. Molt bon any i gràcies per participar!!! petonets
ResponElimina