Translate

diumenge, 9 de desembre del 2012

PASTÍS DE BROWNIE, FORMATGE I MOUSSE


Ingredients per a la base de brownie 60 gr de mantega 60 gr xocolata de postres 60 gr de farina 100 gr de sucre 1 ou batut 25 ml de llet
Ingredients per al pastís de formatge 250 gr de formatge per untar 62 gr de sucre morè 2 ous batuts 1/2 culleradeta d'extracte de vainilla 60 gr de iogurt natural

Ingredients per a la mousse
140 grams de xocolata sense llet per desfer
20 gramos de mantega
2 ous
250 grams de nata montada

Dificultat: alta

Quantitat: per a 7 persones

Temps estimat de preparació: 80 minuts més o menys de preparació, i unes 5 hores de repòs

Passos


1) Primer de toto posem la mantega i la xocolata trossejada en un cassó i ho posem al miroones Ho anem remenant freqüentment per evitar que la xocolata es cremi. Quan s'hagi fos del tot, ho retirem del foc i hi afegim el sucre.

2) Ho remenem bé i hi tirem l'ou i la llet. Ho barregem. A continuació hi afegim la farina i ho mesclem fins que la barreja sigui homogènia. Després la posem en un motlle desmuntable untat amb mantega i l'extenem uniformament.

3) Posem el motlle dins del forn preescalfat a 180º durant 25 minuts.
Passat el temps, treiem el brownie del forn i abaixem la temperatura a 160º.

4) 10 minuts abans de treure el motlle del forn, posem en un bol el formatge, el sucre morè, els ous i la vainilla. Ho batem i a continuació hi afegim el iogurt. Ho batem molt bé i després tirem aquesta barreja sobre la base de brownie.

5) Ho posem al forn durant 45-55 minuts fins que el centre estigui quallat.

6) Quan el pastís estigui fet el treiem del forn i el deixem refredar. Un cop fred el desemmotllem. Ho posem dins la nevera durant unes 4 hores.

7) Per preparar la mousse, fondrem la xocolata junt a la mantega al microones.

8) Batrem les clares a punt de neu i les reservarem.

9) Batrem els rovells dels ous amb la xocolata. Posteriorment hi afegirem la nata i barrejarem amb  una espatula de silicona. Per últim hi afegirem les clares d'ou, també amb una espatula de silicona per tal de que no ens baixin les clares.

10) Untarem el pastís ja fred amb la mousse, i ho deixarem a la nevera per a poder servir-ho ben fred.

11 comentaris:

  1. Que delicia...totalmente irresitible!

    Besos.

    ResponElimina
  2. ummmm..... delicioso, un trocito para mi café por favor!!!!
    Un beso

    ResponElimina
  3. Has fet un pastís deliciós. Original i bo.
    Nani

    ResponElimina
  4. Guapa, es una exquisitez, yo quierooo!!
    Besitos

    ResponElimina
  5. 3 receptes que m'encanten juntesss!! això ha de ser un explosió de sabors! apuntadisima la recepta! petons

    ResponElimina
  6. Uau!! De règim, oi? he he he. Boníssim! Recorda el tiramissú per la foto.

    ResponElimina
  7. qué combinación, me muero por probarlo:D, BSTS

    ResponElimina
  8. que ya tienes seguidora 64!! muchas gracias por venir a comentar porque gracias a eso te puedo seguir desde ya y ver tu magnífica cocina!! de igual forma te invito a que me sigas porque la verdad, no se si ya lo estarás o no, jejejejeje un besico

    ResponElimina
  9. Ummmmmmm, Te una pinta deliciosa, m'agraden molt les fotuus muakkkkk

    ResponElimina
  10. Menudo trio nos pones cualquiera no lo prueba que ricooooooo.
    Saludos

    ResponElimina