No se si a tot arreu ha passat, però aquí a
Vic aquests dies el fred s’hi ha Agafat fort… I, com no, la boira ja se’ns ha
instal·lat a casa. Així que amb aquest panorama el que millor es posa són plats
beeeen calentons (i si poden ser orientals millor).
Així que aquí us deixo una altre típica
recepta japonesa de fideus amb bambú i bolets.
Ingredients
- Fideus udon
- bambú envasat
- Fideus udon
- bambú envasat
- Bolets shitake (i sinó bolets variats dels congelats xD)
- dues cullerades de salsa de soja
- 1 raig d'oli
- 1 cullerada de vinagre d'arròs
- 1 granet d'all
Dificultat: mitja
Temps estimat de preparació: 15 minuts
Quantitat: 200 grams de fideus per a cada persona
Passos
- Primer de tot posarem aigua a bullir
- Mentre esperem que l’aigua bulli, posarem en una paella un raget d’oli i hi dorarem el granet d’all.
- Quan l’all estigui doradet hi afegirem els bolets i el bambú i els courem a foc lent.
- Quan l’aigua arrenqui el bull, i posarem els fideus udon i els courem durant 8 minuts.
- Després d’aquest 8 minuts escorrerem els fideus i els afegirem a la preparació dels bolets a foc lent.
- Farem una preparació amb la salsa de soja i el vinagre d’arròs, i ho afegirem amb els fideus.
- Remenarem durant uns dos minuts i ja podrem servir.
Cuina oriental ben feta i de casa. Fantàstica recepta!
ResponEliminaHola Ester, perdona el meu retràs!! Porto un mes estressant!!! Segur que tu estas en la mateixa situació que jo!! M'encanta aquest plat que ens has fet, ha d'estar boníssim!!! A més, baix en calories, com m'agrada!!! Has probat algun cop els fideus d'arros xinesos??? Son molt bons i molt baixos en greix i tal, si no ho has probat, fes-ho!! A veure si t'agraden també!! Per cert, d'on has tret les setes shitake?? Es que jo a l'únic lloc on he trobat ha sigut al mercadona i congelades i variades jaja
ResponEliminaUn petonas guapa, felicitats pel plat! M'ha agradat moolt!! Per cert, tens un regalet per recollir al meu blog :) Quan puguis passa a recollir-ho!
Hola Ester!! Cada vez me sorprendes más con lo que preparas, son deliciosas y con lo que me gusta la pasta, tu receta es perfecta para mí!!
ResponEliminaBesitos
Nunca he preparado nada con bambu, ¿?a qué sabe?? Yo soy bastante sosa para este tipo de cosas, como el bambu las algas, tendre que hacer un esfuerzo porque el resultado se ve buenísimo.
ResponEliminaBesps
Esther qué receta tan interesante y qué pinta!!! Me gusta mucho la cocina oriental además de rica es muy sana...Apunto...<gracias por compartirla..
ResponEliminaBesitos...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaque m´he enganyat:) un plat genial, bsts!!!
ResponEliminaUn plat exquisit. M'agraden aquests fideus i la presentació.
ResponEliminaNani
Una opción fabulosa, con ingredientes maravillosos...y bien combinados, me encanta!
ResponEliminaBesos.
Quina pinta més bona tenen aquests fideus ^^ Jo encara no m'he animat mai a fer cap plat oriental, però veient aquests plats que tens pel blog, me'n fas gola :)
ResponEliminaMolts petons :D
Quins fideus mes bons!! Amb el que m'agraden els plats orientals!! Petonets
ResponEliminaEster gracias por tu visita a mi cocina, me quedo por aquí a ver que se cuece.besicos
ResponEliminaMummmmmmmmm que rico.
ResponEliminaEstoy de concurso en mi blog, si te apetece participar??? el premio está muy bueno, te dejo el enlace.
http://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/11/concurso-la-cocina-de-trini-altea.html
Muchas gracias Ester por tu visita y por hacerte seguidora. Ya me tienes entre tus segidores para conocer mejor tu cocina. Este plato de fideos se ve delicioso, aunque yo tendría que prescindir de los palillos (que veo en la foto) y usar el tenedor de toda la vida jejeje...
ResponEliminaBesis
EVa