Ingredients
- un pebrot
- 2 alls tendres
- fideus d'arros (les raccions que en vulguis, ja venen dividits per raccions individuals)
- un grapat d'akgues arame
- 1 pastilla de caldo de verudres
- 1 litre d'aigua
- 1 pessic de sèsam
- curry
Temps estimat de preparació: 40 minuts
Dificultat: mitjana
Racció: doble
Passos
- Primer de tot posarem en remull les algues arame durant 15 minuts.
- Un cop passat aquests minuts, posarem a bullir l’aigua i hi afegirem una mica de curry.
- Quan l’aigua comenci a bullir, dissoldrem en ella la pastilla de caldo de verdures i remourem bé.
- Hi afegirem el pebrot tallat a troços petits i l’all tendre tallat a rodanxes. També espolsarem una mica de sèsam.
- Finalment hi afegirem les algues i deixarem bullir durant 15 minuts més.
- Finalment hi afegirem els fideus d’arròs, remourem bé i deixarem bullir durant dos minutets justos.
- Abans de servir, deixarem que els fideus infusionin durant 5 minutets.
Llest!
m'encanten aquests plats calents amb algues!! et "robo" la recepta! petons
ResponEliminaAquestes sopetes m'agraden molt, perquè a més de fer passar el fred són molt lleugeres i molt nutritives gràcies a les algues.
ResponEliminaUn plato delicioso aunque no lo he probado nunca, pero sin duda tendre que probarlo.
ResponEliminaUn besito.
no he comido algas pero se ve rico..bsts
ResponEliminaQué rico y con algas, ummmm, hay que probarlo...se ve delicioso!!
ResponEliminabesitos...
Que delicia y que fotos tan cálidas!
ResponEliminaBesos.