Ingredients
- 8 cullerades de mantega , i una mica més per engrassar
- 4 cullerades de melmelada de maduixa
- 115 grams de sucre fi
- 2 ous, lleugerament batuts
- 1 cullerada d'esència de vainilla
- 115 grams de farina
- sucre glas per espolvorejar
Dificultat: mitja
Temps estimat de preparació: 50 minuts
Quantitat: 6 unitats
Passos
- Engrassar les tasses de cafè amb mantega i repartir les ullerades de melmelada entre totes les tasses.
- Preescalfar el forn a 180º.
en un bol posar la mantega i el sucre i batre fins a obtenir una barreja lleugera i esponjosa. - Afegeix gradualment els ous deixatant be cada vegada i incorpora també la cullerada d’essènia de vainilla.
- Afegeix la farina tamisada i reparteix la massa entre les tasses.
- Col·loca les tasses en una font refractaria omplerta d’aigua fins a 1/3 de la mida de les tasses.
- Cou els muffins al bany Maria durant uns 40 minuts o fins que es daurin quedin fets de dins (truc de l’escuradents).
- Deixa’ls refredar durant 2 o 3 minuts i posa una culleradeta de melmelada sobre el muffin per decorar.
- Pots espolvorejar amb una mica de sucre glass per decorar.
Ohhh... Qué bonito te ha quedado! Me encanta! Es como las tazas de silicona pero así queda mucho mejor!
ResponEliminaUn beso.
Lili
Que chulis, asi en la taza quedan muy originales, un beso
ResponEliminaQué bonita magdalena!!
ResponEliminaEs preciosa, me encanta la receta, es muy original y me sorprendió que la cocción de las magdalenas sea al baño María, eso debe hacerlas muy jugosas!!
Una receta de 10!!
Besitos
Vaya pinta rica y original, Ester! Un beso.
ResponEliminaajja quina presentació més xulaa!! m'agrada molt com t'ha quedat, i ha de ser...falta una mica de nata per sobre ! jaja petons
ResponEliminaApa, que xules! A la tassa mateix!!! Això és genial, molt bona presentació, i uns ingredients bons bons, amb la melmelada!! Petons
ResponEliminaUna presentación genial, me encanta!! el otro día me compré un libro de muffins y venía unos a la taza, me encantó la presentación y los haré, los tuyos han quedado de lujo!!
ResponEliminaUn besete y feliz semana!!
Excelente idea! para las que aun no tenemos las dichosas tazas de silicon! :D
ResponEliminaNunca he preparado los muffins al baño María, supongo que queda una textura diferente. Desde luego la presentación es de lujo y la pinta ni te cuento.
ResponEliminaBesos Ester
La presentació és molt maca i és la primera vegada que veig uns muffins al bany maria.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar al Memòries.
ummm, que bones i que chules
ResponEliminauna bona manera per presentar l'esmorzar!!! gràcies per participar. petonets
ResponEliminaI aqui em tens!!! ja tens una seguidora mes.
ResponEliminaMagnific blog i magnifica proposta pel repte de Memories d'una cuinera!!!
Ptns i Salut!!!
Lourdes.
Wow!! per mi si es tot un descobriment el teu blog, i aquestos muffins a la taça, em deixen bocabadat.
ResponEliminaPetons!!
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/