Translate

dissabte, 20 d’octubre del 2012

XUPA XUPS SORPRESA





Sense massa ganes de cuinar, però amb intenció de fer alguna cosa amable a la vista, em vaig posar a  furgar els armaris de casa i van aparèixer els ingredients necessaris per a fer aquestes piruletes o xupa xups sorpresa.
Van quedar molt macos (millor en directe) i com que en vaig fer moltíssims feien el seu efecte. A més a més, als que els agrada el núvol han dit que han quedat fantàstics

Ingredients: 
- núvols de gominola
- mitja rajola de xocolata per a desfer
- el que es vulgui per a la decoració (jo he utilitzat el sucre daurat, xips de xocolata i cors roses i blancs)



Dificultat: molt molt fàcil

Temps estimat de preparació: 10 minuts

Quantitat: en funció dels núvols utilitzats

Passos


  1. Primer de tot punxarem cada un dels núvols que vulguem utilitzar amb un pal de  pinxo (ho utilitzo els de fusta).
  2. Prepararem en platets petits una bona muntanya de les decoracions que vulguem utilitzar. En cada plat un tipus.
  3. En un bol apte per a microones posarem la xocolata per a desfer i la desfarem al micro, evitant que es cremi.
  4. Quan ja tinguem la xocolata fosa, agafarem cada un dels pinxos i els arrebossarem amb la xocolata i després els passarem per la decoració que vulguem.
  5. finalment posarem els pinxos en un recipient de cara amunt, evitant que es toquin, i deixarem que s’endureixi la xocolata.

Voilà!!



11 comentaris:

  1. Que gracia de chupa-chups!! Son super simpáticos!

    ResponElimina
  2. Muy buena idea y un resultado delicioso, los tengo que hacer!! Besos :)

    ResponElimina
  3. Excelente idea y se ven preciosos!!
    Besos
    Esmeralda

    ResponElimina
  4. Hola!!,
    Jo que idea mas maravillosa, son muy bonitos!!.
    Un besito.

    ResponElimina
  5. Sort que no tenies massa ganes de cuinar, eh?. T'han quedat molt xul·los!

    ResponElimina
  6. Eiii! Quina gràcia! Em vàren regalar, pel meu aniversari, un pastís de llaminadures i tinc un munt de núvols!! Ja se com fer-los servir!!! :D

    ResponElimina
  7. Gracias por visitar mi blog, así he podido conocer el tuyo. Esta receta me ha encantado, así que me quedo por aquí y voy a echar un vistazo con calma al resto de las entradas que tienes publicadas. Un saludo

    ResponElimina
  8. Qué bonics!!! Segur que estan molt i molt bons! Em sembla una recepta molt mona i carinyosa! Segur que van volar tots en un instant!!
    Un petó molt fort :)

    ResponElimina