Translate

dimarts, 27 de novembre del 2012

SOPA DE FIDEUS D'ARROS Y ALGUES


Ingredients
- un pebrot
- 2 alls tendres
- fideus d'arros (les raccions que en vulguis, ja venen dividits per raccions individuals)
- un grapat d'akgues arame

- 1 pastilla de caldo de verudres
- 1 litre d'aigua
- 1 pessic de sèsam
- curry


Temps estimat de preparació: 40 minuts

Dificultat: mitjana


Racció: doble

Passos

  1. Primer de tot posarem en remull les algues arame durant 15 minuts.
  2. Un cop passat aquests minuts, posarem a bullir l’aigua i hi afegirem una mica de curry.
  3. Quan l’aigua comenci a bullir, dissoldrem en ella la pastilla de caldo de verdures i remourem bé.
  4. Hi afegirem el pebrot tallat a troços petits i l’all tendre tallat a rodanxes. També espolsarem una mica de sèsam.  
  5. Finalment hi afegirem les algues i deixarem bullir durant 15 minuts més.
  6. Finalment hi afegirem els fideus d’arròs, remourem bé i deixarem bullir durant dos minutets justos.
  7. Abans de servir, deixarem que els fideus infusionin durant 5 minutets.


Llest!


6 comentaris:

  1. m'encanten aquests plats calents amb algues!! et "robo" la recepta! petons

    ResponElimina
  2. Aquestes sopetes m'agraden molt, perquè a més de fer passar el fred són molt lleugeres i molt nutritives gràcies a les algues.

    ResponElimina
  3. Un plato delicioso aunque no lo he probado nunca, pero sin duda tendre que probarlo.
    Un besito.

    ResponElimina
  4. no he comido algas pero se ve rico..bsts

    ResponElimina
  5. Qué rico y con algas, ummmm, hay que probarlo...se ve delicioso!!

    besitos...

    ResponElimina
  6. Que delicia y que fotos tan cálidas!

    Besos.

    ResponElimina