Translate

dissabte, 22 de setembre del 2012

MOUSSE DE XOCOLATA


Mousse de xocolata ben fresquet per despedir l'estiu!
Si, sé que hi ha un fallor garrafal!, i si algú fa la recepte que no el cometi com jo!
Quan vaig tindre la recepta feta i emplatada (engotada en aquest cas) em vaig donar compte, que si hagués posat un sota de galetes digestive triturades amb mantega, hagués guanyat molt més. Però dels errors se'n apren així que la pròxima vegada serà!

Ingredients: 
- 125 grams de xocolata negre per desfer
- 3 cullerades de llet
- 3 rovells d’ou
- 4 clares d’ou
- 3 cullerades de sucre
- 75 grams de mantega
- sal

Dificultat: molt fàcil 

Temps estimat de preparació: 10 minuts. Però haurà d'estar a la nevera unes 2 o 3 horetes. 

Quantitat: per a quatre persones

Passos: 



1.      Desfarem la xocolata al microones, barrejant cada 30 segons per evitar que se’ns cremi.
Escalfarem la llet i ho barrejarem tot fins a que quedi una barreja homogènia.
Després hi afegirem la mantega tallada a trossets molt petits.
2.      En un recipient a part, barrejarem els rovells amb el sucre.
A continuació, s’afegeixen a la barreja de xocolata anterior, barrejant amb energia tot el preparat.
3.      Per altra banda, batre’m les clares a punt de neu, afegint una miqueta de sal.
4.      un cop refredada la barreja de xocolata, s’incorporaran les clares a punt de neu, molt suaument per no trencar l’espuma, fins que adquireixi un to igual.
5.      Finalment, posarem la mousse en un recipient i ho posarem a la nevera.
Al menys els hi tindrem 2 hores abans de servir, dons han d’estar ben Fredes.  

 A cuinar!
 


9 comentaris:

  1. Hola guapa! que deliciosa mousse! me comia esa copita entera, Un besazo

    ResponElimina
  2. Me encanta la mousse de chocolate y creo que has tenido un buen comienzo con esta delicia, yo también me quedo por aqui para acompañarte, besos
    Sofía
    milideasmilproyectos.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Precioso blog, preciosas fotos y ricas recetas, mmmm sigue así que da gusto sólo con verlo, tiene todo tan buena pinta...
    Un abrazo
    Elena

    ResponElimina
  4. Hola Ester! Mare meva, té una pinta espectacular!!! M'agraden molt les mousses, ja siguin de xocolata, de llimona, etc. He de confesar que la mousse de llimona em torna boja!
    M'agradaria saber fer aquestes cosetes, pero no em surten mai bé! Em podries donar algun consell per posar les clares a punt de neu?? Es que mai em pujen... i em fa molta ràbia!!!!

    M'ha fet molta il·lusió el teu comentari, no sé... que em diguis que jo t'animo amb el blog, és un honor per mi!! Perquè tens un blog genial amb unes receptes molt bones!! I mare meva.. mira aquesta foto! Com pots dir que no saps presentar-ho bé?????? Mare meva!!! T'ha quedat una presentació espectacular, si es menjes per la vista... no quedaria res de res. T'ho dic sincerament :) No sé si l'has fet expressament, però el fons aixi borròs, m'agradaria molt saber fer-ho!!! Queda super bé.

    Tu també estàs a 4t??? Molt bé! Si, seré graduada, estic dins del plan bolonia. Doncs si, ja tinc ganes d'acabar, esperem que tinguem sort, i més ara, que les coses estan malament. M'agrada conèixer alguna cosa més de tu!

    Un petó.

    ResponElimina
  5. Hola Ester:
    aquí me tienes, dando una vuelta por tu blog que me ha sorprendido muy gratamente. Veo que también eres chocolatera; me gusta tu cocina y la forma que tienes de contar las cosas así aquí me quedo, siguiéndote. Seguiremos escribiendonos.
    Besos

    ResponElimina
  6. !que pinta mas estupenda!, viendo esto, me quedo como seguidora con tu permiso. bss Acaramelada

    ResponElimina
  7. Guapa! Ara entenc perquè dius lo de la presentació!! Pues vamos, ja m'agradaria a mi saber fer-ho! M'has d'explicar com fas aquest fons borros que queda super bé!

    Lo de muntar les clares, ho intentaré com m'has dit, tindré paciència! Jo tampoc tinc varilles elèctrique, em vull comprar, pero son caretes i com tu sabras la vida d'estudiant no és massa compatible amb el fet de comprar coses com boja!! jeje

    Pues mira, sóc de Reus, Tarragona i estudio a la URV a la Facultad de Bellissens, no sé si saps on està! També sóc becària de la universitat, em van concedir una beca de col·laboració amb la URV, bueno porto amb ella 3 anys, cobro poquet, pero avui dia ja és moltíssim!! I estic a la Biblioteca, pero diguem que sóc PAU (Punt d'Atenció a l'Estudiant). I tu???

    I res, estic molt contenta d'haver conegut el teu blog aquell dia pel twitter, m'encanten les teves receptes i tu com a persona ets genial! Quan recordo el teu post de "obertura del blog" on dius que no tenies experiència i tal.. penso: "Mare meva!! Si les teves receptes son d'una persona sense experiència... no vull saber quant portis molt més temps!!!"

    Una abraçada i un petó molt fort!

    ResponElimina
  8. Que buena pinta tiene!!, me encanta el chocolate seguro que está riquísimo. Mil besos desde Cocina con Marta!!

    ResponElimina
  9. Holaaa!! ya estoy por aquí y me ha encantado las recetas!
    esta es una de las que no soy capaz de resistirme jeje

    Un abrazo y feliz semana!

    ResponElimina