Continua la meva setmana de vacances, així que
aprofito per fer totes aquelles receptes que sempre he pensat que podria fer
però que no duia a terme per falta de temps.
A dos dies, de marxar cap a Brussel·les de
mini vacances (on aprofitaré per agafar idees culinàries) vaig omplint el blog,
que a partir de finals de la setmana que bé patirà una forta baixada de tensió.
Avui si que toca una recepta completament improvisada
que ha resultat ser fàcil, ràpida (molt ràpida de fer) i realment bona!
Problemes: és bastant calòrica i un pel de mal
menjar, dons és un menjar per embrutar-se les mans, per tant no ho recomanaria
per fer si tens convidats.
Això si, també cal pensar que es poden canviar
els ingredients de la massa interior del panet i pot ser un bon mètode per fer
menjar de tot als mes menuts.
Continuem dons amb els passos per elaborar la
recepta.
Ingredients:
- panets rodons (o quadrats)
- mantega o margarina
- bolets (ja siguin secs o congelats)
- bacó tallat a dauets
- nata per cuinar o crema de llet
- 1 ou (per cada 2 panets)
- formatge rallat
- sal
Dificultat: molt fàcil
Temps estimat de preparació: 5 minuts de preparació i 10 minuts de cocció
Quantitat: un panet per persona
Passos:
- En una apella posarem els bolets i el bacó a coure amb una ullerada d’oli i una mica de sal. Els farem a foc mitjà i amb la paella tapada fins que s’hagi absorbit tota l’aigua dels bolets.
- Engegarem el forn a 180º.
- Mentre es fan els bolets i
el bacó, tallarem una capa molt fina de la part superior dels panets, com
si es tractés d’una tapeta.
Després ens tocarà buidar amb l’ajuda d’un ganivet i dels mateixos dits, tota la motlle dels panets. - En un plat barrejarem l’ou o els ous (en funció dels panets que vulguem
omplir) amb un raig de crema de llet o nata per cuinar i un polsim de sal.
Ho batem amb energia i ho barregem amb els bolets i el bacó ja fets i fora de la paella per tal de que no es cogui l’ou. - Omplirem els panets amb la
barreja fins que quedin ben plens però sense que arribin a vessar.
I finalment hi posarem per sobre una bona quantitat de formatge rallat. - Posarem els panets al forn i els courem durant uns 10 minuts sense deixar que es cremin.
Voilà!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada