Translate

dijous, 6 de setembre del 2012

PANETS AMB BOLETS I BACÓ AL FORN





Continua la meva setmana de vacances, així que aprofito per fer totes aquelles receptes que sempre he pensat que podria fer però que no duia a terme per falta de temps.
A dos dies, de marxar cap a Brussel·les de mini vacances (on aprofitaré per agafar idees culinàries) vaig omplint el blog, que a partir de finals de la setmana que bé patirà una forta baixada de tensió.



Avui si que toca una recepta completament improvisada que ha resultat ser fàcil, ràpida (molt ràpida de fer) i realment bona!
Problemes: és bastant calòrica i un pel de mal menjar, dons és un menjar per embrutar-se les mans, per tant no ho recomanaria per fer si tens convidats.
Això si, també cal pensar que es poden canviar els ingredients de la massa interior del panet i pot ser un bon mètode per fer menjar de tot als mes menuts.

Continuem dons amb els passos per elaborar la recepta. 

Ingredients
 - panets rodons (o quadrats)
 - mantega o margarina
 - bolets (ja siguin secs o congelats)
 - bacó tallat a dauets
 - nata per cuinar o crema de llet
 - 1 ou (per cada 2 panets)
 - formatge rallat
 - sal


Dificultat: molt fàcil

Temps estimat de preparació: 5 minuts de preparació i 10 minuts de cocció

Quantitat: un panet per persona

Passos

  1. En una apella posarem els bolets i el bacó a coure amb una ullerada d’oli i una mica de sal. Els farem a foc mitjà i amb la paella tapada fins que s’hagi absorbit tota l’aigua dels bolets.
  2. Engegarem el forn a 180º.
  3.  Mentre es fan els bolets i el bacó, tallarem una capa molt fina de la part superior dels panets, com si es tractés d’una tapeta.
    Després ens tocarà buidar amb l’ajuda d’un ganivet i dels mateixos dits, tota la motlle dels panets.
  4. En un plat barrejarem l’ou o els ous (en funció dels panets que vulguem omplir) amb un raig de crema de llet o nata per cuinar i un polsim de sal.
    Ho batem amb energia i ho barregem amb els bolets i el bacó ja fets i fora de la paella per tal de que no es cogui l’ou.
  5.  Omplirem els panets amb la barreja fins que quedin ben plens però sense que arribin a vessar.
    I finalment hi posarem per sobre una bona quantitat de formatge rallat.
  6. Posarem els panets al forn i els courem durant uns 10 minuts sense deixar que es cremin.

Voilà!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada