Translate

divendres, 7 de setembre del 2012

"BURRITOS" DE POLLASTRE I TORRADES CAPRESSE





Avui toca dues receptes internacionals, però com sempre a la catalana i amb improvisacions.
Per una banda, tenim els clàssics “burritos” mexicans, que evidentment en la meva adaptació no piquen ni porten verdures (gustos de la casa!).
I per l’altre cantó tenim la més que típica amanida capresse italiana, però sobre una torrada, que vist des de fora potser li dona un toc un pel pagès. 

RECEPTE BURRITOS DE POLLASTRE

Ingredients
 - Massa de "fajitas" o "tortilla" mexicana (es troba en qualsevol supermerat)
 - Pit de pollastre
 - Salsa de tomàquet
 - Formatge ratllat
 - Sal
 - Orènga
 - Alfàbrega


Dificultat: molt fàcil

Temps estimat de preparació: 10 minuts

Quantitat per a omplir 4 faixetes. 

Passos

  1. Primer de tot tallarem el pit de pollastre a daus molt petitons. I els courem a la paella amb una cullerada d’oli, sal i orenga.
  2. Escalfarem el sofregit a la paella amb una mica d’alfàbrega (al gust( mentre se’ns fa la carn.
  3. Quan tinguem el sofregit i la carn preparada ho barrejarem en un bol i hi ajuntarem també un bon grapat de formatge ratllat.
  4. Per acabar, en una paella amb una cullerada amb oli, escalfarem lleument les faixetes per tal de que es quedin torrades.
    Quan les tinguem torrades, les estendrem i les omplirem amb la carn.
  5. Com a consell recomano omplir força la faixeta però no tan com per no poder-la tancar.
  6. A més a més, et recomano que tinguis a ma paper de cuina i paper de plata, dons quan hagis embolicat la faixeta hauries de col·locar a la part inferior aquests papers per tal d’evitar el degoteig. 



RECEPTA TORRADES CAPRESSE

Ingredients
 - 8 torrades de pa de motlle
 - 1 Tomàquet
 - 1 mozarella de bufala
 - Oli
 - Alfàgrefa 

Dificultat: Molt fàcil

Temps estimat de preparació 7 minuts

Quantitat: 8 torrades

Passos:

  1. Traurem la crosta del pa de motlle amb un ganivet i amb un rodet anirem aplanant cada una de les llesques, fins que ens quedin de la gruxudaria d’un cartronet.  
  2. Les passarem per la paella amb molt poc oli, per tal de que es torrin.
  3. per altra banda farem una preparació amb 4 cullerades d’oli i l’alfàbrega a picada (la quantitat dependrà del gust de cadascú).
  4. Tallarem el tomàquet i la mozzarella a làmines més aviat primes.
  5. I finalment només ens queda muntar. Per a fer-ho, posarem una llesca de pa, regarem amb una mica d’oli,  posarem una làmina de tomàquet i al damunt una de mozzarella. I finalment regarem la preparació amb una mica més d’oli i alfàbrega.



1 comentari:

  1. Mmm m'ha agradat molt les dues receptes! Les fajitas de pollastre son una recepta ràpida, sencilla i molt bona! És el meu sopar moltes vegades quan no sé que fer i trobo un paquet da fajitas per casa!
    Mai he provat les torrades com tu les has fet, pero t'asseguro que serà un dels meus sopars d'aquesta setmana i, més tenint en compte que vaig molt malament de temps desde que he començat la universitat!
    T'he descobert per casualitat en un link del twitter de @blogscocina i em quedo como a seguidora esperant noves receptes de cuina :)
    Et deixo el link del meu blog per si t'agrada i et vols passar: queteapetecehoy.blogspot.com. Les meves receptes son molt més sencilles, pero bueno, faig el que puc!

    Una abraçada

    ResponElimina