Translate

dissabte, 15 de setembre del 2012

BOMBONS DE XOCOLATA





Ahir donant el vol per Vic em vaig trobar amb una botiga plena de motlles de cupcakes, de pastissos: rodons, quadrats, múltiples, etc., de bombons, i de mil coses més. Per acabar-ho de rematar era tot de colors vius (sobre tot rosa), i envoltat per moltíssim llums.
La qüestió és que no em vaig poder resistir a la temptació i em vaig comprar una de les coes que no tenia encara: el motlle per fer bombons.

Els bombons de xocolata simples no tenen cap secret, es tracta simplement de agafar xocolata per fondre negre i blanca i posar-se mans  a la obra.

Inclús, si optes per la xocolata blanca pots tenyir-la amb tints alimentaris i així obtenir uns colors preciosos per decorar els teus bombons.

Així dons, avui no deixaré la recapte com he fet  altres vegades, dons només vaig tindre que fondre la xocolata al microones (removent de tant en tant per evitar que es cremés) i omplir els motlles.

Quan vaig tenir la xocolata dels motlles forta, vaig fondre més xocolata i els vaig decorar. Per cert, per decorar també vaig utilitzar fruits secs, que sempre li donen una mica més de gràcia.

Per últim, i com podreu veure a la foto, també vaig fer roques de xocolata. Tot i així, la recepta continua sent molt senzilla.

Es tracta, tan sols, de fondre la xocolata i de barrejar-la junt a dues cullerades soperes de fruits secs (normalment es fa amb ametlles, però jo vaig utilitzar una barreja de fruits secs de les que es poden comprar al Mercadona). Llavors, es col·loca una cullerada de la preparació sobre paper vegetal antiadherent i es deixa refredar.

Val la pena fer bombons casolans, dons la xocolata sempre està més bona i tenen aquell toc personal que sempre impressiona a tothom. 




7 comentaris:

  1. Vaya pinta tienen estos bombones, Ester! Me alegro de conocerte. Saludos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que ilusión que te hayas pasado! Yo también me alegro de conocerte!

      Elimina
  2. Mmm quina bona pinta tenen aquests bombons! No sabía que fer-ne era tan facilet.. em deixes emportar-me la recepta?? Ja que el xocolata m'encanta i em faria ilusió fer-ne! Encara que ho faré amb xocolata sense sucre i així en podré menjar! Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laura! Jo encara no n'he menjat..per això de que la meva si que portava sucre! jejeje
      A casa meva diuen que les roques de xocolata han quedat boníssimes! NO se si deu ser veritat o ho fan per fer-me dentetes jeje

      Elimina
    2. Hola Ester, l'altre dia en vaig fer-ne!!! Ho vaig fer com et vaig dir amb xocolata sense sucre i.. estaven boníssims!!! No em van quedar figures tan mones com les teves, pero de sabor eren genials!! Gràcies per compartir la teva recepta amb tots nosaltres!!

      Per cert, t'he respost a la teva pregunta! T'aviso perquè jo mai rebo cap email cuando un blog em costa algun comentari meu!!

      Un petó guapa i bon cap de setmana!!

      Elimina
  3. A casa ens agrada fer-ne sovint, has provat de posar-hi quicos? Queda genial amb el contrast saladet!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Hola guapa, donat un tomb pel meu blog, perque em sembla que hi ha una cosa per tu :)
    Un petó.

    ResponElimina