Translate

dijous, 27 de setembre del 2012

SANDWICH EXPRESS






Aquesta és una actualització Express! Perquè entre classe i feina no tinc temps ni per cuinar ni per penjar les receptes. I amb aquest ritme tan frenètic que estic portant la meva alimentació s’ha d’anar adaptant al temps.

I aquesta és una recepta que vaig cuinar per al meva parella, que per sort o per desgracia té un forat a l’estomac que fa impossible que mai el puguem omplir jeje.
Per sort perquè és el meu conillet d’índies, per desgràcia perquè mai en té prou i sempre li dic que em portarà a la ruïna!!

Així dons en un atac sobtat de gana, i amb la nevera buida (queda fatal dir-ho però es la veritat) vaig tindre que improvisar un sandwich, i així va quedar. 

Ingredients
- 3 llesques de pa de motlle
-  2 cullerades de mantega
- 1 llauna de tonyina
- 2 talls de pernil salat
- 2 talls de formatge (jo l'he escollit emental perquè li dona molt gust)

Quantitat: per a una persona

Temps estimat de preparació: 5 minuts

Passos

  1. Primer de tot posarem en un bol les cullerades de mantega i ho barrejarem amb la tonyina ben escorreguda, per tal de no incorporar-hi oli.
  2. Untarem cada una de les llesques (la del mig la untarem per dos cantons) amb una bona dosis de la preparació.
  3. Posarem un tall de pernil salat i un altre de formatge entre mig de cada pis.
  4. I per acabar, posarem el sandwich 20 segons al microones per a que es fongui una mica el formatge.

Sé que és una mica calòric, però és una bona solució per a un moment en què no tens ni temps ni ingredients!



3 comentaris:

  1. Hola Ester, t'entenem perfectament!! A vegades és molt complicat estar aquí i allà, és impossible i ja saps que hi ha coses que van primer de tot!! T'ha quedat un sandwich molt bó! Una recepta ràpida, sencilla i molt bona que et soluciona molts problemes a l'hora de dinar o sopar!! I bueno, per les calories... si estem tot el dia amunt i avall!! No passa res per ingerir unes quantes més! Les cremarem segur!

    Un peto guapíssima i no et preocupis, això si, quan tornis... un altra postre de xocolata dels teus!!!!! :)

    ResponElimina
  2. Se què és treballar i estudiar (malgrat i que ara, malauradament només estudio), se que és tenir la nevera buida i se què és estar amb algú que sempre diu: "només això?". I és per això que trobo que te'n surts més que bé, davant del repte! Felicitats! :D

    ResponElimina